Select Page

Vi skapar framtidens diagnostik.

Vill du vara med?

Längtar du efter ett

meningsfullt arbete?

Intresserad av att vara med på

resan i ett framgångsrikt företag?

Vill du vara med och

göra skillnad på riktigt?

Längtar du efter ett meningsfullt arbete?

På Unilabs får du göra skillnad – på riktigt! Det arbete vi utför dagligen är början på miljontals viktiga behandlingsbeslut. Alla våra medarbetare har en viktig sak gemensamt; den inneboende viljan att ge bästa förutsättningar för vård till varje enskild individ. Vi som jobbar på Unilabs ser det som ett fantastiskt privilegium att få göra det varje dag vi går till jobbet. Var med oss i det viktiga arbetet att ge rätt svar som ger rätt behandling och som påverkar människors liv till det bättre!

Vill du arbeta på en utvecklande arbetsplats?

På Unilabs präglas vår kultur av CARE BIG där vi kombinerar stort medicinskt kunnande med stor mänsklig omtanke. Vi tror på att varje medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang bidrar till en företagskultur präglad av CARE BIG. Där vi alla uppmuntras och påminns om att vårt slutliga mål innebär att hitta rätt svar som hjälper till att förbättra människors liv. Vi strävar efter arbetsplatser där vi förstår våra kunders och patienters behov, vågar prova nya saker, lockar fram det bästa ur våra varandra samt arbetar helhjärtat efter att göra skillnad på riktigt.

Intresserad av att vara med på resan i ett framgångsrikt företag?

Unilabs är ett internationellt ledande företag inom diagnostiska tjänster. Vi vet att för att vara fortsatt ledande så krävs ständigt effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice. Vi måste ständigt utvecklas för att ligga i framkant, där en av våra styrkor kommer från ett samarbete över diagnostiska discipliner. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde, tydligt patientvärde och ett tydligt mervärde för samhället i stort.

People

We have a CARE BIG culture.

Vi vet att hos oss kombineras stort medicinskt kunnande med stor mänsklig omtanke.

Purpose

To be at the heart and start of every efficient treatment decision.

Vi vet att de diagnostiska tjänster vi erbjuder är början på miljontals viktiga behandlingsbeslut.

Performance

A leading international provider of diagnostic services.

Vi vet att för att vara ledande inom diagnostiska tjänster krävs effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice.

LEDIGA JOBB

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin.

Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.

Unilabs AB
Råsundavägen 12
169 67 Solna
www.unilabs.se

Designed & Powered